Izobraževanje odraslih Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj

Izvajanje predavanj

Predavanja potekajo v učilnicah in delavnicah šolskega centra.
Izvajajo jih učitelji ŠC in zunanji predavatelji.

Pričetek predavanj v popoldanskem času večinoma med 16. in 17. uro ali po dogovoru tudi drugače, izjemoma lahko v soboto.

Razpored predavanj za najmanj dva tedna je objavljen pod rubriko URNIK na spletni strani in na oglasni deski. 

Obveščanje

Ob vpisu pridobite uporabniško ime in geslo za dostop do informacij o svojem izobraževanju: do urnika, do pridobljenih ocen in razpisanih rokih izpitov in do sporočil, prek katerih lahko komunicirate z organizatorico izobraževanja in z učitelji interno v eAsistentu.

Internetna stran http://www.sckr.si/iod, osebno v pisarni IOD (soba 305) v času uradnih ur. 

Prijava k izpitu in opravljanje izpitov

Za vse izpite se prijavite najkasneje tri dni pred izpitnim rokom, odjavite pa se lahko najkasneje dva dneva pred izpitnim rokom. Prijavite se tako, da izpolnite prijavnico, ki jo dobite pri profesorju ob zaključku predavanj ali v pisarni IOD v času uradnih ur. Pravilno izpolnjeno prijavnico oddate profesorju ob zaključku predavanj ali v nabiralnik pisarne IOD najkasneje tri dni pred izpitnim rokom. Opravljanje izpita na tretjem in naslednjih izpitnih rokih ob prijavi plačate.

Na vsakem izpitu mora udeleženec imeti pri sebi veljaven osebni dokument s fotografijo.

Rezultati izpitov

Informacije o delnih ocenah in ocenah končnih izpitov dobite v isitemu eAsistent ali pri profesorjih.   Informacij o ocenah ne dajemo po telefonu.

Šolnina

V šolnino je vključena vpisnina, organizacija oz. izvedba predavanj in vaj v prostorih šole, ureditev dokumentacije ter opravljanje izpita za posamezen predmet na prvih dveh izpitnih rokih. Poklicna matura in zaključni izpit nista vključena v šolnino.

Udeleženci lahko plačajo šolnino v enkratnem znesku ali v petih obrokih med šolskim letom. S plačilom prvega obroka udeleženec potrdi vpis.

V primeru prenehanja izobraževanja je udeleženec dolžan to pisno sporočiti. Če pogodbe ne prekine, je dolžan plačati celotno šolnino.

Nezgodno zavarovanje

Nezgodno zavarovanje si uredi udeleženec izobraževanja sam in na svoje stroške. Šola ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne poškodbe.

Hišni red

Udeleženci izobraževanja odraslih so dolžni spoštovati hišni red Šolskega centra Kranj (glejte rubriko Pravilniki).

december 2018
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31