ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Organizacija pouka

Šolski zvonec

Šolska ura Trajanje
1. 7.10–7.55
2 8.00–8.45
8.45–8.55      TOPLI OBROK
3. 8.55–9.40     
9.40–9.50   TOPLI OBROK
4. 9.50–10.35
10.35-10.45 TOPLI OBROK
5. 10.45–11.30
6. 11.35-12.20
7. 12.25-13.10

8.                13.15 - 14.00

 

Šolski koledar

Začetek pouka je v ponedeljek, 3. septembra 2018. Zadnji dan pouka za dijake zaključnih letnikov je ponedeljek 20. maj 2019. Nato imajo dijaki organizirane priprave na zaključek izobraževanja (poklicna matura, zaključni izpit), za dijake ostalih letnikov je zadnji dan pouka ponedeljek, 24. junij 2019. 

OCENJEVALNI OBDOBJI:

1. ocenjevalno obdobje od ponedeljka, 3. septembra 2018
do torka, 15. januarja 2019
ocenjevalna konferenca: 17. januar 2019
2. ocenjevalno obdobje
za zaključne letnike
od četrtka, 17. januarja 2019
do ponedeljek, 20. maja 2019
ocenjevalna konferenca: sreda, 22. maja 2019
2. ocenjevalno obdobje
za nezaključne letnike
od četrtka, 17. januarja 2019
do petka, 21. junija 2019
ocenjevalna konferenca: petka, 21. junija 2019

Več...

Interesne dejavnosti

Interesne dejavnosti sestavljajo ne glede na program in trajanje izobraževanja:

  • obvezni enotni del
  • vsebine, povezane s programom
  • vsebine, povezane s prosto izbiro dijaka

Več...

Praktično usposabljanje z delom pri delodajalcih (PUD)

Praktično usposabljanje z delom pri delodajalcih je sestavni del celotnega izobraževanja.

Omogoča predvsem poklicno socializacijo, razvoj osebnostnih potencialov in poklicnih kompetenc, pomembnih za samostojno in kakovostno opravljanje dela ter obvladovanje poslovnih procesov. Dijaki na praktičnem usposabljanju z delom dopolnijo strokovno-teoretično znanje ter ga povežejo s prakso, spoznajo realno delovno okolje, nove ljudi in navežejo stike, ki jim lahko koristijo pri iskanju zaposlitve.

Več...

Šolska prehrana

Z novim šolskim letom bo vsem dijakom, ki bodo prisotni pri pouku, zagotovljen topli obrok. Začetek obratovanja šolske kuhinje bo določen na začetku šolskega leta. Dijaki malicajo v času, ki bo določen v urniku.

V šoli bo omogočen dnevni topli ali hladni obrok v višini 2,42€. Odmor za topli obrok imajo dijaki v urniku in traja eno šolsko uro.

Več...

Šolska knjižnica

URNIK ŠOLSKE KNJIŽNICE

thumb Knjiznica-1

7.00–14.00            

Tel. št.: 059 093 905

Knjižnica se nahaja v pritličju, desno od vhodnih vrat. Na voljo za izposojo ima preko 13 000 enot knjižničnega gradiva v prostem pristopu. Naročeni smo na 40 naslovov revij in časopisov.

Z gradivom in s svojo dejavnostjo se vključujemo v vzgojno-izobraževalni proces šole. Dijake uvajamo v samostojno iskanje in uporabo gradiva z individualnim delom ter v okviru biblio-pedagoških ur.

Več...

Šolska svetovalna služba

Šolska svetovalna služba je namenjena vsem dijakom in njihovim staršem, ki v času šolanja naletijo na različna vprašanja in težave. Veseli smo vseh dijakov, ki spregovorijo o svojih stiskah in poiščejo pomoč, saj marsikdo od njih ugotovi, da rešitev problema sploh ni tako zapletena. 

Več...

Šolski sklad

Vsaka organizacijska enota Šolskega centra Kranj ima svoj šolski sklad, ki ga vodi upravni odbor. V upravnem odbor šolskega sklada Šolskega centra Kranj so predstavniki

  • dijakov (izbran in potrjen na dijaški skupnosti),
  • staršev (izbran in potrjen na svetu staršev),
  • delavcev šole, profesorjev  (potrjen na svetu zavoda).

Več...

Šola in starši

Kljub temu, da imamo že kar dobro vpeljano elektronsko obliko dnevnika in redovalnica, kar omogoča staršem tekoče informiranje, pa na šoli želimo, da  starši  redno obiskujete roditeljske sestanke in skupne govorilne ure. Na pogovor s posameznim učiteljem in razrednikom lahko pridete enkrat tedensko v dopoldanskem času, v popoldanskem pa po predhodnem dogovoru z razrednikom oziroma učiteljem ali pa se udeležite skupnih govorilnih ur.   

Več...

november 2019
ptsčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

rss  facebook  instagram 

office-365-cloud


objem logo

 

logo-Ekosola

 

 

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information