ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

informativni dan

Nagovor ravnateljice Strokovne gimnazije ŠČ Kranj

lidija-goljat-prelogarDrage dijakinje in dijaki!

Dobrodošli na Strokovni gimnaziji ŠC Kranj. Veseli smo, da šolsko leto 2021/2022 lahko zopet začenjamo skupaj v šolskih klopeh.

Ob tem pa je seveda potrebno poudariti, da nam je pristojno ministrstvo zaradi preprečevanja širjenja okužbe s SARS-Cov-2 predpisalo način izobraževanja, pri katerem bomo sicer v šoli, bomo pa morali biti še posebej previdni in upoštevati higienske ukrepe in priporočila, ki nam bodo pomagala pri ohranitvi zdravja. To pomeni, da bo vsak od nas moral v šolo priti zdrav (brez vročine ali znakov okužbe dihal), nositi masko, upoštevati higieno kašlja, si redno umivati in/ali razkuževati roke in ohranjati medosebno razdaljo v prostoru.

Zaradi uresničevanje vseh ukrepov in priporočil smo tudi pouk organizacijsko malce prilagodili. Kljub vsem spremembam v tem šolskem letu pa vseeno upam, da bo vaše šolanje lepo steklo in da bomo skupaj z veliko mero dobre volje in potrpežljivosti uspešno preživeli tudi to obdobje.

Še naprej se bomo trudili, da bo naša šola spodbudno in varno učno okolje, kot tudi prostor, kjer si med seboj zaupamo in kjer se dijaki dobro počutijo. Verjamemo, da smo pri tem, kar delamo, najboljši. Našim dijakom omogočamo kakovosten pouk, pri čemer se z učitelji in drugimi strokovnimi delavci trudimo ustvarjati pogoje, v katerih imajo vsi dijaki možnost prepoznati in razvijati svoje talente, potenciale in interese. Naše profesorice in profesorji pa so predani delu z dijaki in imajo ne samo veliko znanja in izkušenj, pač pa jih odlikuje tudi srčnost in pozitiven odnos do dijakov ter velika pripadnost naši gimnaziji.

Drage dijakinje in dijaki, verjamemo v vas in v to, da lahko postanete, kar želite. Verjamemo, da vas izredne razmere, različne omejitve in pravila ne bodo ustavila pri uresničevanju vaših ciljev. Vaši učitelji vas bomo pri tem spremljali, vam pomagali, vas usmerjali in bili vaši sopotniki vse do mature - vašega zrelostnega izpita v 4. letniku.

Želim vam ustvarjalno, veselo in uspešno šolsko leto ter ostanite zdravi!

Mag. Lidija Goljat Prelogar,
ravnateljica SG ŠC Kranj

Februar
P T S Č P S N
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5
03.02.
Proslava ob kulturnem dnevu
06.02.
Zimske počitnice
06.02.
Zimske počitnice
06.02.
Zimske počitnice
06.02.
Zimske počitnice
06.02.
Zimske počitnice

www.facebook.com/SG.SCKR   www.instagram.com/sg.sckr   www.youtube.com tiktok

vcenter2022

dijak za en dan

 

dvig digitalne kompetentnosti

 

 

office-365-cloud eduroam inovativna-pedagogika podvig

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information