ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Šolska prehrana v šolskem letu 2020/2021

solska malica

  docxPrijava_dijaka_na_malico_.docx

Za šolsko malico v šolskem letu 2020/21 bo skrbel zunanji izvajalec SODEXO, evidenca pa bo potekala preko spletne aplikacije eAsistent.

Prvi dan pouka (v torek, 1. 9. 2020) ne bo malice.

Cena malice (brez subvencije) je 2,42€. Takšna je tudi cena neprevzetega obroka.

Razdeljevanje malice bo potekalo med 3. in 4. šolsko uro.

Dijaki prvi dan pouka od razrednikov dobijo uporabniško ime in geslo.

Če ima dijak v eAsistent-u vnesen svoj e-naslov, mu eAsistent ob prvi prijavi avtomatično pošlje po e-pošti uporabniško ime in geslo.

 Dijaki se na spletni strani  www.easistent.com/prijava s svojim uporabniškim  imenom  in geslom vpišejo v eAsistenta, kjer preko spleta izbirajo jedilnike ter se odjavljajo in prijavljajo na posamezne obroke.

Dijaki višjih letnikov za evidenco malice uporabljajo že prejete gesla.

Odjava od malice (posameznega obroka):

Odjava od posameznega obroka je odgovornost dijaka. Če dijak želi za določen dan odjaviti malico, se mora prijaviti v eAsistenta in klikniti na Odjava. Dijak mora biti pozoren na pravočasno odjavo. Za pravočasno odjavo od obroka se šteje, če je bil obrok odjavljen najkasneje do 7. ure zjutraj za tekoči dan.

Neodjavljeni obroki, ki niso prevzeti, se namreč obračunajo s polno ceno 2,42 €, ne glede na višino subvencije.

Odjava za daljše časovno obdobje:

Uradna odjava malice za daljši čas je možna le s posredovanjem izpolnjenega obrazca »Odjava od malice« pri organizatorju šolske prehrane.

Subvencioniorana malica

Znesek plačila subvencionirane malice je odvisen od višine subvencije. Možna je 100%, 70% ali 40% subvencija.

Za subvencijo malice staršem ni potrebno oddajati vlog na Center za socialno delo, razen če družina še nima veljavne odločbe o otroškem dodatku oziroma odločbe o državni štipendiji.

Do subvencije so upravičeni dijaki, ki se redno izobražujejo, so prijavljeni na malico in pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku oziroma državni štipendiji, ne presega 64% povprečne plače v Republiki Sloveniji.

POMEMBNO:

Pozabljeno geslo: V primeru, da dijak med šolskim letom pozabi geslo in ima v eAsistentu vešen svoj e-naslov, lahko na www.easistent.com/prijava  klikne na ikono «pozabljeno geslo«, vpiše svoj e-naslov in dobil bo na svoj e-naslov navodila za nastavitev novega gesla. 

Dodatne informacije lahko dobite na spletni strani šole v zavihku »MALICA« ali pa osebno pri organizatorici šolske prehrane Mirjani Erlah Košnik v pisarni šolske svetovalne službe (I. nadstropje levo od zbornice) vsak dan od 9. do 10. ure dopoldan.

Na spletni strani šole v zavihku »MALICA« so dodani linki za dostop do obrazcev za prijavo in odjavo od šolske malice, Pravil šolske prehrane in Zakona o šolski prehrani.

Dijaki oziroma starši lahko morebitna vprašanja ali pripombe posredujejo na e-naslov: mirjana.erlah.kosnik@sckr.si.

Dietna prehrana

Dijaki z dietno prehrano se oglasijo pri organizatorju šolske prehrane (prof. Mirjana Erlah Košnik) in predložijo zdravniško potrdilo o drugačni prehrani.

pdfPravila-solske-prehrane.pdf

pdfZakon-o-solski-prehrani.pdf

september 2020
ptsčpsn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information