ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Informativni dan na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto

Spoštovani,

na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto  imamo v četrtek, 16. 5. 2019 ob 16.00 uri informativni dan, kjer želimo bodočim študentom predstaviti visoko šolo in program Upravljanje podeželja. Informativni dnevi bodo na sedežu zavoda, to je na naslovu Sevno 13, 8000 Novo mesto. 
 
Diplomante višjih šol vpisujemo skladno z zakonodajo neposredno v drugi letnik visoke šole, zato je program zanimiv za nadaljevanje študija vaših sedanjih in bodočih diplomantov višje šole. Zato vas prosimo, da informacijo o šoli (spodnje sporočilo) in zloženko posredujete vašim študentom zaključnih letnikov in diplomantom višje šole in jih povabite na informativni dan.
 
Prav tako vas prosimo, da nam ponudite priložnost, da vašim študentom zaključnih letnikov in diplomantom program Upravljanje podeželja tudi podrobneje predstavimo z obiskom na vaši šoli.
 
Vsa vaša vprašanja, dileme, razmišljanja bomo z veseljem prebrali, preučili in vam v najkrajšem času tudi odgovorili. Na voljo smo vam na info@vsgrm.unm.si ali na telefonski številki 07/39 34 706. Veselimo se vašega kontakta. Več informacij: http://vsgrm.unm.si/
 
 
Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto je visokošolski zavod, katerega program Upravljanje podeželja umeščamo med inovativne interdisciplinarne programe. Študenti znotraj programa Upravljanje podeželja osvojijo aplikativna znanja s treh glavnih področij, in sicer:

- ekonomija in menedžment na podeželju,

- urejanje podeželja kot prostora,

- gospodarske aktivnosti na podeželju.

 

Program je zasnovan tako, da študenti znotraj programa lahko izbirajo med številnimi izbirnimi predmeti in moduli glede na poklicno naravnanost študenta. Pripravili smo sledeče izbirne module:

- Logistika,

- Izzivi v kmetijstvu,

- Upravljanje podeželja,

- Alternativni viri energije,

- Novi izzivi v živinoreji,

- Varstvo narave in 

- Turizem.

 
Program Upravljanje podeželja traja tri (3) leta in obsega 180 kreditnih točk (po ECTS kreditnem vrednotenju). V študijskem letu 2019/2020 vpisujemo v prvi letnik izrednega študija, razpisanih imamo 40 vpisnih mest. Diplomante višjih strokovnih šol vpisujemo v skladu z zakonodajo neposredno v drugi letnik visoke šole, zato je program zanimiv za nadaljevanje študija vaših sedanjih in bodočih diplomantov višjih šol. Za vpis v 2. letnik imamo razpisanih 40 vpisnih mest izrednega študija.
 
Prepričani smo, da bodo diplomanti programa Upravljanje podeželja zaposljivi, delo bodo lahko dobili:

- v krajinskih parkih,

- na upravnih enotah, občinah in drugih inštitucijah, ki se ukvarjajo z urejanjem prostora,

- v podjetjih, ki se ukvarjajo z energetiko, logistiko, kmetijstvom, komunalo,

- na domačih kmetijah in drugje.

 
V kvaliteto programa smo prepričani, zato lahko obljubljamo študij v zanimivem, inovativnem in interdisciplinarnem programu. Prav tako se bomo po svojih močeh potrudili za kvalitetno in vam prijazno izvajanje pedagoškega procesa. Zato nimamo zadrege z obljubo, da boste naši diplomanti razviti v dober kader in potencial, kjerkoli že boste nadaljevali svojo poklicno pot.
 
Celoten program in možnost vpisa neposredno v 2. letnik vam želimo podrobneje predstaviti, zato vas vabimo na informativne dneve, ki bodo v naslednjih terminih:

- 16. 5. 2019, ob 16. uri,

- 13. 6. 2019 ob 16. uri,

- 5. 9. 2019 ob 16. uri,

- individualni termin po predhodnem dogovoru

 na sedežu zavoda (Sevno 13, Novo mesto).

 
Vsa vaša vprašanja, dileme, razmišljanja bomo z veseljem prebrali, preučili in vam v najkrajšem času tudi odgovorili. Na voljo smo vam na info@vsgrm.unm.siali na telefonski številki 07/39 34 706. Veselimo se vašega kontakta. Več informacij: http://vsgrm.unm.si/
 
Z odličnim spoštovanjem,
dekanja VŠ GRM Novo mesto doc. dr. Lea-Marija Colarič-Jakše

slovensko english      Šola prihodnosti

september 2021
ptsčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

erasmus

20letVSS

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information