ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Vizija VSŠ ŠC Kranj: Postati odlična šola za poklice in družbo prihodnosti

Strokovni posvet z delodajalci (16. 5. 2019)

Vabimo vas na strokovni posvet z delodajalci v četrtek, 16. maja 2019. Srečanje je izredno zanimivo tudi za naše diplomante, saj so zajete vsebine vseh oblik šolanja in kasneje zaposlitve.

pdfprogram-strokovnega-posveta-2019.pdf

Informativni dan na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto

Spoštovani,

na Visoki šoli za upravljanje podeželja GRM Novo mesto  imamo v četrtek, 16. 5. 2019 ob 16.00 uri informativni dan, kjer želimo bodočim študentom predstaviti visoko šolo in program Upravljanje podeželja. Informativni dnevi bodo na sedežu zavoda, to je na naslovu Sevno 13, 8000 Novo mesto. 

Več...

Priložnost za zaposlitev - Miele. d.o.o.

Miele, d.o.o., išče terenskega serviserja za gospodinjske aparate ter profesionalne rešitve. K sodelovanju so še prav posebej povabljeni diplomanti smeri mehatronika in elektroenergetika.

Klub diplomantov

Spoštovani,
formalno se študij zaključi z uspešnim zagovorom diplomskega dela, sledi še slovesna podelitev diplom in diplomant/ka stopi na svojo strokovno pot, kjer gradi svojo kariero in ustvarja. Neformalno pa vendarle vsak ostaja povezan s študentskim življenjem v višji strokovni šoli, ki ga je profesionalno kalilo in oblikovalo, prav tako ostaja povezan s kolegi, sošolci in sošolkami, z Višjo strokovno šolo.

Prav zato vas vabimo v Klub diplomatov VSŠ ŠC Kranj, ki omogoča ohranjanje vezi, nadgrajevanje znanja ter prenašanje izkušenj.

Klub diplomatov vam bo ponujal strokovne novosti in izobraževanje, hkrati pa vam omogočal, da vaše znanje, ki ste ga oplemenitili z delovnimi izkušnjami v gospodarstvu in različnih ustanovah, izmenjate z vašimi strokovnimi kolegi ali pa, če boste tako želeli, predstavite sedanjim študentom naše šole. Možnosti sodelovanja v obojestransko zadovoljstvo je veliko in vsekakor bomo prisluhnili vašim predlogom.

Želim vam veliko zadovoljstva na osebnem in kariernem področju ter se veselim srečanja z vami na katerem izmed naših dogodkov.

Mag. Lidija Grmek Zupanc,
ravnateljica VSŠ ŠC Kranj

 

POSTANITE ČLAN KLUBA DIPLOMANTOV VSŠ ŠC KRANJ

KONTAKT: alumni@sckr.si

 

KLUB DIPLOMANTOV - ARHIV

slovensko english      Šola prihodnosti

marec 2021
ptsčpsn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

erasmus

20letVSS

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information